یک کشف بی نظیر در عمان
اخبار گردشگری آژانس مسافرتی راه خیال 20 اردیبهشت ، 1402 زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
گروهی از باستان‌شناسان بقایای ده‌ها انسان را پیدا کرده‌اند که حدود هفت ‌هزار سال قبل در مقبره‌ای سنگی واقع در عمان دفن شده بودند .
این مقبره که در استان «وُسطی» ‌ قرار گرفته ، یکی از قدیمی‌ترین سازه‌های ساخت بشر است که تاکنون در این کشور کشف شده است.
به گفته باستان‌شناسان با توجه به این‌که هیچ گور عصر برنز یا قدیمی‌تری تاکنون در این محوطه پیدا نشده ، کشف این بقایا یک اکتشاف بی‌نظیر محسوب می‌شود !
مقبره سنگی مکشوفه ، نخستین ‌بار ۱۰ سال قبل و به کمک عکس‌های ماهواره‌ای شناسایی شده بود. باستان‌شناسان معتقدند قدمت این مقبره به 4600 تا 5000 سال پیش از میلاد بازمی‌گردد.
بر اساس گزارشی که درباره کاوش این مقبره منتشر شده است ، ‌ دیوارهای آن سنگی است و از چندین ردیف سنگ‌های مسطح و کوچک ساخته شده است . فضای داخلی آن از دو اتاقک خاکسپاری تشکیل شده که هر کدام به چندین بخش کوچکتر تقسیم شده‌اند . سقف تمام مقبره از سنگ ساخته شده ، ‌ اما بخش‌هایی از آن به دلیل باران‌های موسمی سالانه فروریخته است.
چند دسته استخوانی که در اتاقک‌های خاکسپاری کشف شده است ، ‌ نشان می‌دهد اجساد پیش از آن‌که درون مقبره قرار داده شوند، در این اتاقک‌ها تجزیه می شده اند .
محققان در مراحل بعدی تحقیقات ، اسکلت‌های کشف‌شده را از نظر انسان‌شناسی و زیست شیمی مورد بررسی قرار خواهند داد . باستان‌شناسان همچنین امیدوارند بقایای یک سکونتگاه را در نزدیکی این مقبره کشف کنند که محل زندگی این مردم بوده است .

مقالات پربازدید
6Lc34vQkAAAAAK6LKzP-5fxMinPSROykJEH0UT9O