اختصاص ۲۰ میلیارد تومان به پاسارگاد
اخبار گردشگری آژانس مسافرتی راه خیال 29 آبان ، 1400 زمان تقریبی مطالعه: 5 دقیقه
معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از اختصاص اعتبارات ویژه برای مجموعه میراث جهانی پاسارگاد، خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، جواد واحدی هفتم آبان‌ماه، با بیان این‌که در سفر رییس‌جمهور برای محور گردشگری پاسارگاد ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص‌ یافته است، یادآور شد: مجموعه پاسارگاد به‌عنوان یک میراث جهانی ارزشمند دارای ظرفیت‌ بالایی در زمینه گردشگری فرهنگی و تاریخی است و باید با برنامه‌ریزی زمینه جذب گردشگران بیشتری را فراهم آوریم. مجموعه میراث جهانی پاسارگاد، به واسطه حضور آثار ارزشمندی همچون آرامگاه کوروش، تنگ بلاغی، تل تخت پاسارگاد، مجموعه سلطنتی و بسیاری آثار شگرف دیگر، همچون نگینی در خاک سرزمین ایران می‌درخشد.

وی بیان کرد: امیدواریم با پایان یافتن بیماری کرونا زمینه ورود هرچه بیشتر گردشگران داخلی و خارجی فراهم شود.

واحدی افزود: در سالی که گذشت مبلغ ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای زیرساخت‌های گردشگری مجموعه میراث جهانی پاسارگاد و مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای موزه پاسارگاد از محل اعتبارات استانی اختصاص یافته است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: باید با فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم و ساماندهی زیرساخت‌های موجود هم زمینه جذب گردشگران داخلی و خارجی را در این منطقه فراهم کنیم و هم اقتصاد جامعه محلی اطراف مجموعه میراث جهانی پاسارگاد را رونق بخشیم.

عزت‌الله ضرغامی ـ وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ـ در جریان سفر به استان فارس و دیدار از مجموعه میراث جهانی پاسارگاد گفته بود که ۲۰ میلیارد تومان به این مجموعه اختصاص پیدا می‌کند که بیشتر این اعتبارات صرف زیرساخت‌ها، مرمت و تسهیلاتی که به مردم باید داده شود، خواهد شد.

ضرغامی همچنین گفته بود: پاسارگاد نمادی از مدنیت است، بنابراین پاسارگاد متعلق به شخصیت جهانی کوروش است صرف‌نظر از اینکه در اینجا دفن شده یا نشده آنچه مهم است احترام به شخصیتی است که متعلق به ایرانیان است.

پاسارگاد مجموعه‌ای از سازه‌های به‌جامانده از دوران هخامنشیان است که آرامگاه کوروش، کاخ دروازه، کاخ بارعام، آرامگاه کمبوجیه، ساختارهای دفاعی تل تخت، کاروانسرای مظفری و تنگه بلاغی در آن واقع شده است که تیرماه ۱۳۸۳ به عنوان پنجمین اثر تاریخی ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو با صددرصد رأی موافق ثبت شد.
مقالات پربازدید
6Lc34vQkAAAAAK6LKzP-5fxMinPSROykJEH0UT9O